Paclan Fresh Foil 30m

Она што ви треба кога сте испекле премногу колачиња, или сте направиле толку храна што ни дузина гости не можат да се справат со неа.

Фолијата е неверојатно силна, ја задржува аромата, соодветна за секаков тип храна и најважно, ја одржува свежината на оброкот!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Paclan Fresh Foil 30m”