Paclan Freezer Bags

Како да го имате омиленото сезонско овошје во секој дел од годината?

Имаме решение за вас: Paclan ќеси за замрзнување.

Замрзнете ја вашата храна, која нема да го изгуби вкусот, свежината или аромата во процесот.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Paclan Freezer Bags”