Paclan Coffee Filter 100 Pieces

Вистинските кафеџии уживаат во кафе од апарат.

Овие специјални филтери за кафе го задржуваат вкусот и аромата на кафето.

Лесно и едноставна употреба.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Paclan Coffee Filter 100 Pieces”