Paclan Clean Bathroom Sponge

Вашата бања нека изгледа чисто и убаво. Верувајте ни, таа го посакува тоа.

Лесно остранување на нечистотии од порцелан, плочки и метални елементи.

Categories: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Paclan Clean Bathroom Sponge”