Paclan Classic 120 L / 10 Pieces

Доколку често се случува вашата корпа за отпадоци да се исполнува и по неколку пати во текот на денот, Paclan ќесите за отпадоци се идеално решение за вас.

Практичните ќеси доаѓаат во најразлични форми и големини, на вас останува само да изберете која најмногу ви одговара.

Што сте ставиле во Paclan ќеси за отпадоци, останува во нив – Гарантирано!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Paclan Classic 120 L / 10 Pieces”