Paclan Baking Paper 8m

Сакате домашни колачиња и торти? Paclan хартијата за печење е совршено кујнско помагало за вас.

Без разлика дали се професионалци или само гурмани, хартијата Paclan е неопходен елемент во вашаат кујна.

Нема веќе стружење и губење време. Кажете ДА на лесното и пријатно печење!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Paclan Baking Paper 8m”