Maxx Xtreme 3 Soft & Sensitive

Апаратот за бричење Maxx Xtreme е Вашиот пријател во бањата и најдобриот производ за совршено лице. Апаратот за бричење содржи 3 сечила и е наменет за еднократна употреба.
Ергономската рачка овозможува лесно и прецизно бричење!

Categories: ,