Maxx Xtreme 3 Active & Comfort

Апарат за бричење со 3 сечила. Удобност при бричењето на секој агол. Модерен дизајн, кој Ви овозможува урбан изглед. Перформансот е на ниво на премиум апарати, со практичноста и вредноста на апрати за еднократна употреба. Лубрикантната лента овозможува мазна кожа по бричењето.

Categories: ,