Maxx Maximum 4

Апарат за бричење со 4 сечила. Има одличен перформанс и неодолива цена. Ергономската рачка овозможува лесно и брзо бричење.
Вашиот брич е за еднократна употреба, но вашата удобност не е. Maxx Maximum 4 е совршен за Вашата кожа и Вашиот новчаник.

Categories: ,