Maxx Lady 3 Soft & Sensitive

Апаратот Ви овозможува прецизно, удобно бричење со своите 3 флексибилни сечила. Главата внимателно ги следи контурите на Вашето тело, а лентите со витамин Е и Алое вера ги оставаат Вашите нозе неодоливо мазни.

Categories: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Maxx Lady 3 Soft & Sensitive”