Lithium Coin Cell Battery CR2016

Висококвалитетна литиумска монета батерија. Се користи во голем број мали уреди, вклучувајќи компјутерски матични плочи, калкулатори, специјализирани преносни уреди.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lithium Coin Cell Battery CR2016”