Who Cares Clumping (5kg)

Who Cares Clumping содржи глина Bentonite, која за ултра кратко време формира цврсти грутки. Високиот квалитет, заедно со капацитетот за апсорпција, ја прави оваа глина идеална за домашна употреба.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Who Cares Clumping (5kg)”