Who Cares Classic (5kg)

Who Cares Classic со лесна тежина има исклучителна апсорбирачка моќ и уникатна контрола врз мирисот, односно атрибути кои му ги овозможува глината Attapulgite.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Who Cares Classic (5kg)”