Cat Leader Crystals Fresh Lavender (5kg)

Geohellas Cat Leader Crystals Fresh Lavender е премиум песок за мачки со ултра брза апсорбција.

Милионите ситни пори на секоја од гранулите, инстантно ја апсорбира секоја течност, оставајќи го останатиот дел од песокот сув на долг временски период.

Една вреќа = една мачка = еден месец.

Categories: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cat Leader Crystals Fresh Lavender (5kg)”