Cat Leader Clumping (5kg)

Cat Leader Ultra Clumping е песок за мачки чија главна компонента е Saponite, однодно премиум тип на Bentonite глина (апсорбирачка алуминиумска глина).

Супер апсорбирачката моќ на Cat Leader Ultra Clumping предизвикува формирање на делови кои лесно се отстрануваат, оставајќи го останатиот простор на вашето милениче совршено чист.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cat Leader Clumping (5kg)”