Aluminium Foil 10m

Силна и цврста како карпа, а толку мултифункционална, Paclan алуминиумската фолија е вистински суперпроизвод.

Тешко е да се замисли кујна која функционира без алуминиумска фолија.

Без разлика дали ја користиме за печење, задршување на топлината или едноставно пакување на оброкот, добиваме максимална продуктивност.

Нашата алуминиумска фолија не се лепи за храната, лесно се ракува, а вам ви е достапна во четири должини.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aluminium Foil 10m”