Апарати за бричење MAXX – Нов производ на нашиот пазар

Maxx Maximum 4

Апарат за бричење со 4 сечила. Има одличен перформанс и неодолива цена. Ергономската рачка овозможува лесно и брзо бричење.
Вашиот брич е за еднократна употреба, но вашата удобност не е. Maxx Maximum 4 е совршен за Вашата кожа и Вашиот новчаник.

 

max4

 

Maxx Lady 3 Soft & Sensitive

Апаратот Ви овозможува прецизно, удобно бричење со своите 3 флексибилни сечила. Главата внимателно ги следи контурите на Вашето тело, а лентите со витамин Е и Алое вера ги оставаат Вашите нозе неодоливо мазни.

 

006

 

Maxx Xtreme 3 Soft & Sensitive

Апаратот за бричење Maxx Xtreme е Вашиот пријател во бањата и најдобриот производ за совршено лице. Апаратот  за бричење содржи 3 сечила и е наменет за еднократна употреба.
Ергономската рачка овозможува лесно и прецизно бричење!

 

005